dimecres, 26 de gener del 2011

Fum al camí de la serra

NIT AMB BOMBERS, AMBULANCIES I  POLICIA AL BARRI !!!

Per sort, tot va quedar en un ensurt i no va portar cap conseqüència més enllà de l'espectacular "moguda" que van protagonitzar els serveis d'emergencies als quals cal felicitar.

Camions de bombers, cotxes de policia i ambulàncies van estar investigant un avís de fum que s'havia vist des d'una vivenda entre el carrer Torrent de les Piques i el carrer Torrent d'en Pregària. Finalment va ser una falsa alarma d'emergència i es va quedar en un ensurt o anècdota ja que, va ser una sortida de fum provocada des d'una xemeneia d'un habitatge. Segons els bombers, passa sovint que les xemeneies no es netegen bé i després d'un llarg període sense utilitzar quan anem a encendre el foc surt per la xemeneia molt de fum. 

Segons els bombers cal netejar el sutge (hollín) de les llars de foc de casa de tant en tant.
És interessant adonar-se del protocol que s'acciona quan hi ha un avís de fum i des d'aquí felicitem al veí o veïna que va trucar a emergències i a la ràpida acció dels professionals del tema.


2 comentaris:

  1. dieu que "És interessant adonar-se del protocol que s'acciona quan hi ha un avís ", però des del meu balcó se sentia la ràdio dels bombers com no sabien a quin carrer havien d'anar i semblava que jugaven a fet i amagar, hi van estar una bona estona així... sort que no va ser un foc real, sinó poder els inquilins estarien com els pollastres a l'ast de la cantonada...!!

    ResponElimina
  2. Tens raó, no sabien on era i anaven super despistats....sort que no va ser res.

    ResponElimina